Grupul Ringier folosește inteligența artificială pentru a ordona anunțurile postate pe agregatorul Imoradar24.ro

Grupul Ringier folosește inteligența artificială pentru a ordona anunțurile postate pe agregatorul Imoradar24.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2017

Grupul Ringier folosește inteligența artificială la agregatorul Imoradar24.ro, pentru a analiza și ordona anunțurile imobiliare publicate pe site-uri de profil.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Site-ul Imoradar24.ro este operațional din iunie, dar a fost lansat oficial în octombrie.

Site-ul grupează anunțurile în proprietăți unice, iar pentru fiecare proprietate identifică unul sau mai mulți vânzători, agenții sau proprietari.

Investiția de peste 100 milioane euro a Arctic în Dâmbovița aduce un nou investitor turc: grupul Akim Metal vine de asemenea cu o nouă fabrică CITEȘTE ȘI Investiția de peste 100 milioane euro a Arctic în Dâmbovița aduce un nou investitor turc: grupul Akim Metal vine de asemenea cu o nouă fabrică

“Credem în abordarea oraș-cu-oraș, deoarece ne permite să cunoaștem piața imobiliară din fiecare zonă în parte. Diferența de la multe oferte la toate ofertele este dată de cunoașterea detaliată a piețelor locale si identificarea dublurilor. În această toamnă am reușit o acoperire foarte buna în orașul Cluj-Napoca, unde credem că efervescența pieței imobiliare avea mare nevoie de serviciile imoradar24. Componenta esențială a imoradar24 este Inteligența Artificială (Artificial Intelligence), care face posibilă identificarea proprietăților pe internet și analizarea mai multor criterii care ne ajută să identificăm proprietățile unice”, a declarat Mihai Cune, Product Manager Imoradar24.ro, Ringier Romania.

Viteza conexiunilor la internet a crescut cu mai bine de 30% în ultimul an. România ocupă locul 5 la conexiunile fixe și este deasupra mediei globale de viteză a conexiunilor mobile CITEȘTE ȘI Viteza conexiunilor la internet a crescut cu mai bine de 30% în ultimul an. România ocupă locul 5 la conexiunile fixe și este deasupra mediei globale de viteză a conexiunilor mobile

Grupul Ringier este cea mai importantă companie media din Elveția, care operează pe plan internațional și are, la nivel global, peste 8.000 de angajați, mai mult de 120 de ziare și reviste, tipografii, diverse canale radio și TV și peste 80 de platforme web și mobile.

În România, grupul Ringier deține și operează portalul imobiliare.ro, agregatorul imoradar24.ro, portalul locurilor de muncă ejobs.ro și numeroase publicații tipărite și online.

viewscnt
Afla mai multe despre
ringier
anunturi
imobiliare