Horn Distribution începe operațiunile de distribuție și retail în România

Horn Distribution începe operațiunile de distribuție și retail în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2021

Horn Distribution, distribuitor de echipamente audio-video premium, ca și de produse din categoria smart home și gaming, cu sediul în Polonia, își începe operațiunile de distribuție și retail în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe piață de 30 de ani în piața de profil, Horn Distribution S.A. este nucleul unui grup de companii afiliate care operează în Polonia, unde se află sediul central al companiei, și în alte 12 piețe europene, precum Ungaria, Lituania, Republica Cehă, Elveția, Germania, Olanda. De asemenea, echipele de vânzări pot fi găsite în Letonia, Estonia și Slovacia.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

În Polonia, grupul include, de asemenea, compania de distribuție FNCE, cu un domeniu de activitate conex și Audio Video Design Sp. z o.o., operatorul a două lanțuri de magazine audio-video cu amănuntul, Denon Store și Audio-Forum.

viewscnt
Afla mai multe despre
horn
polonia