100 de milioane de oameni folosesc ChatGPT săptămânal

100 de milioane de oameni folosesc ChatGPT săptămânal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 nov 2023

La nici un an de când a fost lansat, ChatGPT a tins pragul de 100 de milioane de oameni care-l folosesc cel puțin o dată pe săptămână.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În același timp, API-urile furnizate de OpenAI sunt acum folosite de peste două milioane de dezvoltatori pentru a crea instrumente bazate pe AI.

Printre clienții ChatGPT, anunță dezvoltatorul OpenAI, se numără acum peste 92% din companiile de Fortune 500.

OpenAI anunță îmbunătățiri care vor face modelele sale de AI mai ieftine și cu mai multe funcționalități CITEȘTE ȘI OpenAI anunță îmbunătățiri care vor face modelele sale de AI mai ieftine și cu mai multe funcționalități

ChatGPT s-a bucurat de un succes enorm, care a luat prin surprindere pe toată lumea, încă de la început. Succesul acestuia a determinat actuala goană după AI a marilor companii.

OpenAI a anunțat, cu aceeași ocazie, mai multe noutăți. Compania va lansa GPT-4 Turbo, care are acces la informații până la nivelul lunii aprilie 2023.

Totodată, compania a anunțat posibilitatea creării GPT-urilor - versiuni specializate de ChatGPT, care vor fi găzduite într-un magazin de unde vor putea fi accesate de utilizatorii Premium.

viewscnt
Afla mai multe despre
chatgpt
chatbot
openai