400 de milioane de oameni folosesc funcțiile de comunicare audio și video din Facebook Messenger

400 de milioane de oameni folosesc funcțiile de comunicare audio și video din Facebook Messenger
scris 2 feb 2017

Facebook a anunțat că aplicația Messenger a atins pragul de 400 de milioane de utilizatori care apelează la apelurile audio și video pentru a comunica.

Aplicațiile chat, cum este și cazul Facebook Messenger, sunt folosite cu preponderență pentru a se comunica în scris. Deși unele dintre soluțiile din această categorie oferă și opțiunea comunicării audio sau chiar și video, de regulă acestea sunt folosite de un număr redus de oameni.

Nu acesta este și cazul aplicației Facebook Messenger care este folosită în fiecare lună de 400 de milioane de utilizatori pentru apeluri audio și video. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg în conferința în care au fost anunțate rezultatele financiare ale ultimului trimestru.

Reprezentanții instituțiilor UE au decis viitoarele tarife de roaming CITEȘTE ȘI Reprezentanții instituțiilor UE au decis viitoarele tarife de roaming

Profitând de baza enormă de utilizatori a rețelei sale sociale, Facebook reușește să transforme Messenger într-una dintre cele mai importante soluții de comunicare. La ultima estimare oficială, Facebook Messenger avea peste 1 miliard de utilizatori lunari.

Progresul pe partea audio-video vine ca urmare a concentrării companiei în această direcție. Nu mai departe de decembrie 2016, Facebook Messenger a lansat funcția de conferințe video care permite mai multor utilizatori să participe la aceeași transmisiune simultan.

Eforturile depuse în acest sens nu au întârziat să apară. În septembrie 2016 numărul celor care foloseau facilitățile audio și video era de 300 de milioane. Ultimul trimestru a adus o creștere cu o tremie a acestora.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger