Abonații X Premium+ vor avea în curând acces la chatbot-ul Grok

Abonații X Premium+ vor avea în curând acces la chatbot-ul Grok
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 nov 2023

Elon Musk, care deține atât xAI, cât și X/Twitter, a anunțat că, de săptămâna viitoare, chatbot-ul Grok va fi accesibil abonaților X Premium+.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Utilizatorii X, care plătesc abonamentul Premium+, vor avea acces la chatbot-ul Grok de săptămâna viitoare, care va fi disponibil în versiunea web la adresa twitter.com/i/grok.

Acolo va fi disponibil un câmp prin care, la fel ca în cazul celorlalți chatboți, utilizatorii îi pot pune întrebări lui Grok.

ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI”

Chatbot-ul dezvoltat de xAI a fost disponibil pentru testare unui număr mic de utilizatori din patru noiembrie, însă, includerea, de săptămâna viitoare, în abonamentul X Premium+ reprezintă lansarea oficială pe scară largă a acestuia.

Musk și xAI promit ca Grok se va diferenția de ceilalți chatboți printr-o „personalitate mai puternică și o fire mai rebelă”.

Concret, asta înseamnă că, spre deosebire de ChatGPT sau Bard, xAI a implementat mai puține opreliști, al căror rol este de evita ca chatbot-ul să facă afirmații nepotrivite.

X Premium+ este cel mai scump dintre cele trei abonamente lansate recent de X și costă 16 dolari pe lună.

viewscnt
Afla mai multe despre
x
chatbot
grok
elon musk
xai