UiPath îl numește pe Tudor Cosăceanu vicepreședinte regional pentru România, pentru a accelera adoptarea automatizării bazate pe inteligență artificială

UiPath îl numește pe Tudor Cosăceanu vicepreședinte regional pentru România, pentru a accelera adoptarea automatizării bazate pe inteligență artificială

Tudor Cosăceanu

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2023

UiPath, primul unicorn fondat de antreprenori români, listat în 2021 la bursa de la New York, l-a numit pe Tudor Cosăceanu în funcția de vicepreședinte regional pentru România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

România este prezentată în continuare drept o piață strategică pentru companie, cu angajamentul de a-și consolida abilitățile de leadership pe plan local pentru a servi mai bine actualii și viitorii clienți atât din sectorul public, cât și cel privat.

Profit.ro a anunțat recent că UiPath se va implica în digitalizarea ANAF- VEZI AICI DETALII

ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Sam Altman se va întoarce în funcția de CEO al OpenAI, anunță compania: „Iubesc OpenAI”

Tudor Cosăceanu îi va raporta direct lui Mateusz Majewski, care ocupă funcția de Area Vice President pentru Europa de Sud-Est la UiPath.

Cosăceanu are 15 ani de experiență în diverse roluri în domeniul software-ului enterprise. După ce și-a început cariera în tehnologie la Oracle, înainte de a se alătura UiPath, a ocupat diferite poziții de conducere la SoftwareOne, Noventiq și Squalio.  

UiPath și-a majorat veniturile în al doilea trimestru al anului fiscal, depășind estimările analiștilor. Compania și-a înjumătățit pierderea, la 60,3 milioane dolari, de la 120,3 milioane dolari în urmă cu un an. 

Subsidiara UiPath din România a consemnat anul trecut o pierdere de 249,4 milioane de lei, de la 360,3 milioane de lei în 2021 și 19,4 milioane de lei în 2020.

UiPath, companie fondată în România de Dines și Marius Tîrcă și având în prezent sediul în SUA, dezvoltă tehnologii de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (Robotic Process Automation/RPA).

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
tudor cosăceanu