Afaceri în creștere pentru TotalSoft

Afaceri în creștere pentru TotalSoft
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mar 2023

TotalSoft, furnizor de sisteme informatice de business din Europa Centrală și de Est, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de peste 31 milioane euro, cu 26% mai mare decât în anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

TotalSoft a investit anul trecut aproximativ 5 milioane de euro în dezvoltarea de produse, cu 13% mai mult decât în 2021, concentrându-se în același timp pe atragerea de noi parteneri. Ca urmare, veniturile recurente au reprezentat în 2022 aproximativ 60% din cifra de afaceri.

Foxconn, furnizor major al Apple, anticipează un declin al cererii pentru electronice de consum în acest an CITEȘTE ȘI Foxconn, furnizor major al Apple, anticipează un declin al cererii pentru electronice de consum în acest an

Compania a înregistrat o creștere constantă pe toate diviziile de business, cele mai mari creșteri fiind generate de soluțiile Charisma Financial Services, Charisma HCM și Charisma ERP, arată News.ro.

TotalSoft, companie românească fondată în 1994, este unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme informatice de business (ERP, HCM, Healthcare și BI) din Europa Centrală.

Compania are o echipă de 600 de specialiști și proiecte în peste 40 de țări de pe patru continente.

În toamna anului 2016, TotalSoft a fost achiziționată de Logo Yazilim A.S. (Logo).

viewscnt
Afla mai multe despre
totalsoft
it