Magazinul online Apple va avea funcții de live video pentru cumpărarea iPhone-urilor

Magazinul online Apple va avea funcții de live video pentru cumpărarea iPhone-urilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 mar 2023

Apple anunță un nou serviciu pentru clienții care încearcă să cumpere un iPhone prin intermediul magazinului online al companiei - aceștia vor putea cere sfatul unui „specialist” prin intermediul unui apel video.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul online de pe apple.com va oferi clienților o nouă experiență pentru cumpărarea iPhone-urilor, anunță compania americană, care vorbește despre o consiliere directă, prin video, pe care o vor oferi specialiștii Apple.

Clienții vor putea explora modelele disponibile și compara facilitățile acestora, ca și până acum, însă, în plus, pentru a se decide (sau a fi convinși să facă achiziția) pot apela la un specialist.

App Store are un nou sistem de prețuri CITEȘTE ȘI App Store are un nou sistem de prețuri

În cadrul convorbirii video cu specialistul Apple, clientul poate cere ajutorul acestuia și îi poate adresa întrebări pentru a înțelege care sunt diferențele tehnice și nu numai între smartphone-urile disponibile.

Serviciul video va disponibil în Statele Unite, pe baza unui program zilnic, cuprins între orele 7 și 19. În cadrul acestor apeluri, specialiștii vor fi văzuți pe video și vor face screen sharing, însă, nu vor putea să și vadă clientul, ci doar să-l audă.

Lansarea acestui serviciu va veni și cu un nou program de trade-in, prin care clienții pot primi până la 600 de dolari în cazul în care dau la schimb un iPhone 11 pentru a cumpăra un iPhone 14.

Noul serviciu de vânzare a iPhone-urilor cu ajutorul transmisiunilor video directe vine într-un moment critic pentru Apple și ceilalți producători de smartphone-uri. Livrările au fost anul trecut la cel mai redus nivel din ultima decadă, iar ultimul trimestru a adus prima scădere de două cifre procentuale pentru Apple.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
live video
shopping
iphone