Afaceri record pentru Net Brinel

Afaceri record pentru Net Brinel

Marcel Borodi

scris 6 mai 2019

Net Brinel Cluj-Napoca, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii IT, preluat recent de grupul francez SNEF de la antreprenorul Marcel Borodi, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri record, care a depășit pentru prima dată pragul de 200 de milioane de lei, respectiv peste 43 milioane de euro.

Creșterea este mai mare cu 25% față de 2017. 

Business-ul a fost propulsat de diversificarea serviciilor și soluțiilor furnizate, dar și de creșterea complexității proiectelor abordate. În 2018, integratorul IT a contabilizat circa 10 proiecte mai mari de 1 milion de euro.

ANALIZĂ Românii au căutat joburi din domeniile financiar-contabilitate, transport și resurse umane, în luna aprilie CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Românii au căutat joburi din domeniile financiar-contabilitate, transport și resurse umane, în luna aprilie

O creștere extrem de rapidă a fost consemnată pe partea de servicii IT în centrul propriu de date sau în servicii publice de cloud și mai ales la servicii de consultanță pentru aplicațiile de  business.

Investițiile publice au avut un reviriment în lansarea de proiecte, dar n-au adus încă volumele preconizate și au contribuit cu mai puțin de 25% la rezultatul final. 

viewscnt
Afla mai multe despre
net brinel
furnizot it