Alexandru Rafila: Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR

Alexandru Rafila: Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR
scris 16 sep 2023

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță, sâmbătă, că începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR, fiind disponibile 100 de milioane de euro.

”Începe digitalizarea a sute de spitale cu bani din PNRR! La scurt timp de la lansarea apelului de proiecte pentru digitalizarea spitalelor au fost depuse 304 proiecte”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, ministrul Sănătății.

Alexandru Rafila a precizat că 100 de milioane de euro vor fi alocați spitalelor pentru digitalizare, scrie News.ro.

”În paralel, proiectul SIEC-ATI pentru digitalizarea a 18 Clinici ATI se află în plin proces de implementare! Ministerul Sănătății va face tot posibilul pentru finanțarea marii majorități a proiectelor depuse”, a mai transmis ministrul Sănătății.

Google a disponibilizat mai multe sute de oameni din cadrul echipelor globale de recrutare CITEȘTE ȘI Google a disponibilizat mai multe sute de oameni din cadrul echipelor globale de recrutare

Rafila precizează că susține autoritățile locale și managerii spitalelor care au vocația dezvoltării unui sistem medical sănătos!

”Cu bună credință și responsabilitate investim masiv în procesul de modernizare a sistemului medical românesc”, a mai scris Rafila.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexandru rafila
pnrr