Alibaba a vândut obligațiuni de 7 miliarde de dolari, cu maturități de până la 40 de ani

Alibaba a vândut obligațiuni de 7 miliarde de dolari, cu maturități de până la 40 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2017

Gigantul de comerț electronic chinez Alibaba Group a vândut săptămâna trecută obligațiuni în valoare de 7 miliarde de dolari, în cadrul unei emisiuni formate din cinci componente, care inclus și maturități de 40 de ani, transmite MarketWatch.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Compania a oferit cinci tranșe de obligațiuni, cu maturități de 5,5 ani, 10 ani, 20 de ani, 30 de ani și 40 de ani. Tranșa cu scadența de 10 ani a oferit 1,08 puncte procentuale peste dobânda titlurilor de Trezorerie din SUA, scrie News.ro.

Este a doua emisiune de obligațiuni efectuată de Alibaba în ultimii trei ani, după ce a vândut titluri de 8 miliarde de dolari în 2014, la câteva luni după oferta publică inițială, care a fost cea mai mare din istoria pieței americane.

Samsung lansează un nou smartphone cu clapetă CITEȘTE ȘI Samsung lansează un nou smartphone cu clapetă

Fondurile atrase prin intermediul emisiunii actuale vor fi utilizate în scopuri generale de afaceri.

Alibaba beneficiază de rating A din partea agențiilor de evaluare financiară Moody’s, S&P și Fitch.

viewscnt
Afla mai multe despre
alibaba
obligatiuni