Allview semnează cu Google și devine jucător pe piața Smart TV cu Android

Allview semnează cu Google și devine jucător pe piața Smart TV cu Android
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 nov 2018

După ce a intrat în luna octombrie pe piața televizoarelor, brandul românesc Allview mai face un pas important și anunță semnarea contractului cu Google pentru a lansa sub brandul propriu smart tv-uri cu Android. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Allview anunță astfel că, începând cu luna decembrie, va comercializa televizoare smart cu Android TV și Google Assistant integrat.

Decizia reprezentanților Allview de a deveni jucător pe piața de televizoare inteligente cu Android face parte dintr-o strategie mai amplă, în cadrul căreia aceștia dezvoltă și noi funcționalități pentru AVI, asistent vocal în limba română.

Șeful UiPath, business de 3 miliarde de dolari: De obicei, eu eram în mulțime. Am avut bani cât să supraviețuim, drumul a fost plin de greșeli. Nu poți construi din București. Primul pas spre succes - un telefon din India. Sfaturi pentru antreprenori CITEȘTE ȘI Șeful UiPath, business de 3 miliarde de dolari: De obicei, eu eram în mulțime. Am avut bani cât să supraviețuim, drumul a fost plin de greșeli. Nu poți construi din București. Primul pas spre succes - un telefon din India. Sfaturi pentru antreprenori

Compania de software Sensy Touch din Brașov, controlată de Visual Fan, producătorul local de telefoane mobile sub brandul Allview, a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de 1,17 milioane de lei, în urcare cu 16% față de anul precedent. Pierderile au avansat cu 39%, la 3,84 milioane de lei. 

Pe piață din anul 2004, brandul românesc Allview este prezent în țări ca Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia.

În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc.

viewscnt
Afla mai multe despre
allview
smart tv
android
google