Instagram va șterge activitățile false pentru a proteja integritatea reclamelor

Instagram va șterge activitățile false pentru a proteja integritatea reclamelor
scris 20 nov 2018

Like-urile, follow-urile și comentariile generate artificial vor fi șterse de Instagram în cursul săptămânilor viitoare.

Instagram a anunțat că va elimina aprecierile false, fie că sunt simple like-uri sau comentarii, ori, mai important, followeri falși, deoarece contravin noilor reguli de folosire a platformei.

În acest scop, Instagram va apela la instrumente de moderare bazate pe învățarea mecanică pentru a identifica și elimina automat aceste forme de apreciere false, precum și pentru a identifica conturile care au profitat de pe urma lor.

Orice cont identificat astfel că a folosit instrumente terțe pentru a genera aprecieri artificiale, va primi o notificare prin care va fi anunțat că toate like-urile, comentariile și urmăritorii falși vor fi șterși.

Instagram a expus parolele utilizatorilor săi în urma unei erori CITEȘTE ȘI Instagram a expus parolele utilizatorilor săi în urma unei erori

Ca o măsură de securitate, acestora li se va recomanda să-și schimbe parola. Asta pentru că unele servicii care generează activități false pe Instagram erau folosite pentru spargerea conturilor și accesarea datelor personale.

Mulți utilizatori au apelat la servicii terțe pentru a crea o falsă impresie de popularitate și a profita de pe urma acestora. Utilizatorii considerați influenți sunt plătiți sau primesc produse gratuite pentru a promova anumite branduri.

Instagram, pe de altă parte, ar prefera ca banii pe care brandurile le dau falșilor influențatori să ajungă la companie, prin cumpărarea de reclame.

viewscnt
Afla mai multe despre
instagram