Amazon lansează primul Kindle pentru copii

Amazon lansează primul Kindle pentru copii
scris 8 oct 2019

Primul ebook reader pentru copii al gigantului american Amazon este mai colorat, dar și mai scump decât un Kindle obișnuit.

Amazon a anunțat o nouă versiune de Kindle, de data aceasta una dedicată special celor mici. Se numește Kindle Kids Edition.

Noul ebook reader păstrează același design ca versiunea standard de Kindle, însă este disponibil alături de patru carcase colorate ce pot fi folosite pentru protejarea dispozitivului.

Pentru un an, cei care-l cumpără vor avea acces gratuit la FreeTime Unlimited, servicul Amazon care include în jur de 20.000 de cărți, clipuri și aplicații pentru copii.

Facebook a acceptat să plătească 40 de milioane de dolari în urma acuzațiilor că a \ CITEȘTE ȘI Facebook a acceptat să plătească 40 de milioane de dolari în urma acuzațiilor că a "umflat" un indicator legat de impactul reclamelor

Amazon spune că, în perioada de garanție de 2 ani, va înlocui gratuit dispozitivele care se defectează, indiferent de problema apărută.

Kindle Kids Edition include și pe partea software câteva optimizări făcute special pentru copii. Funcția explicativă Word Wise îi va ajuta pe cei mici să înțeleagă cuvintele pe care nu le cunosc.

Nu lipsește un set bogat de wallpapere special selectate pentru a fi pe placul copiilor.

Kindle Kids Edition costă 109,99 dolari, cu 20 de dolari mai mult decât o versiune standard de Kindle. Acesta poate fi precomandat de astăzi, însă livrările vor începe din 30 octombrie.

Amazon încearcă să crească vânzările promițând o reducere de 25% din prețul total pentru cei care cumpără două produse.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amazon
kindle
copii
ebook reader