Windows 10 rulează pe 900 milioane de dispozitive

Windows 10 rulează pe 900 milioane de dispozitive
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 oct 2019

Microsoft și-ar putea atinge anul viitor target-ul de 1 miliard de device-uri cu Windows 10, la care vroia să ajungă încă din 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Microsoft a anunțat că numărul dispozitivelor pe care a fost instalat Windows 10 a depășit 900 milioane. Sunt incluse aici PC-uri, laptopuri, tablete, console Xbox și căști HoloLens.

În ultimul an, Windows 10 s-a bucurat, conform celor de la Microsoft, de cea mai rapidă rată de adopție din toți ani de când a fost lansat.

Cumva, utilizatorii și mai ales companiile sunt și forțate să treacă la Windows 10 prin prisma faptului că suportul oficial pentru Windows 7 se va încheia în ianuarie anul viitor.

Facebook a lansat Threads, o aplicație de mesagerie de tip Snapchat pentru Instagram CITEȘTE ȘI Facebook a lansat Threads, o aplicație de mesagerie de tip Snapchat pentru Instagram

Windows 10 a avut nevoie de 6 luni să “câștige” ultima sută de milioane de noi device-uri, pentru a crește de la 800 milioane la 900 milioane de dispozitive pe care rulează.

Dacă trendul se menține, target-ul de 1 miliard de device-uri fixat inițial de Microsoft va fi atins în primul trimestru al anului viitor.

În momentul lansării, Microsoft spera să ajungă la 1 miliard de dispozitive cu Windows 10 în cel mult 3 ani. Anul viitor se vor împlini 5 ani de când a fost lansat Windows 10.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
windows 10