Amazon și-a prezentat propriul chatbot

Amazon și-a prezentat propriul chatbot
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 nov 2023

La un an distanță de când OpenAI lansa ChatGPT, Amazon are propriul chatbot, pe care-l numește Amazon Q.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon a prezentat Q, un chatbot dezvoltat de divizia de cloud Amazon Web Services pentru proprii utilizatori.

În principiul, acesta oferă aceleași funcții pe care le pot îndeplini și ceilalți chatbot, de la compunerea e-mailurilor, rezumarea documentelor.

Peste 600 de milioane de download-uri din Google Play au livrat malware anul acesta CITEȘTE ȘI Peste 600 de milioane de download-uri din Google Play au livrat malware anul acesta

Amazon, însă, îl promovează drept un chatbot dedicat lucrătorilor din zona digitală, precum oameni de marketing, manageri de proiecte și vânzători.

Dezvoltatorii pot apela la ajutorul lui Q pentru a scrie cod și repara bug, putând să construiască aplicații pe serverele Amazon.

Amazon Q se poate conecta și la servicii externe pentru a accesa datele pe care utilizatorii au nevoie să le proceseze. Printre altele, acesta poate fi legat la Gmail, Google Drive, Microsoft Teams și Slack.

Chatbot-ul celor de la Amazon este disponibil pe baza a două abonamente. Planul de bază costă 20 de dolari pe lună, iar pentru 25 de dolari pe lună poate fi contractat un plan care promite funcții suplimentare.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
q
chatbot
ai