Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori

Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 nov 2023

După mai multe zile de plângeri venite de la utilizatori, Google recunoaște că există o problemă cu aplicația de desktop pentru Google Drive.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

În ultima săptămână, pe Reddit și alte platforme sociale, precum și pe forumurile Google de suport, au apărut mesaje ale unor utilizatori care s-au trezit că le-au dispărut pur și simplu fișiere din Google Drive.

Unii dintre utilizatorii afectați au investigat problema și au constatat că lipsesc fișierele salvate recent. Într-unul dintre cazuri, au fost șterse toate fișierele salvate începând cu luna mai.

Google Chrome merge mai departe cu planurile de limitare a funcționalității extensiilor de blocare a reclamelor CITEȘTE ȘI Google Chrome merge mai departe cu planurile de limitare a funcționalității extensiilor de blocare a reclamelor

Google anunță acum că există, într-adevăr, o problemă, pe care o investighează, cu aplicația Google Drive pentru desktop, mai precis cu componenta de sincronizare a fișierelor.

Între timp, Google le recomandă utilizatorilor să nu încerce să facă modificări, să nu deconecteze contul, să dezinstaleze sau să mute aplicația.

viewscnt
Afla mai multe despre
google drive
fișiere
stocare cloud