Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori

Google Drive a șters fișierele recente ale unora dintre utilizatori
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 nov 2023

După mai multe zile de plângeri venite de la utilizatori, Google recunoaște că există o problemă cu aplicația de desktop pentru Google Drive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În ultima săptămână, pe Reddit și alte platforme sociale, precum și pe forumurile Google de suport, au apărut mesaje ale unor utilizatori care s-au trezit că le-au dispărut pur și simplu fișiere din Google Drive.

Unii dintre utilizatorii afectați au investigat problema și au constatat că lipsesc fișierele salvate recent. Într-unul dintre cazuri, au fost șterse toate fișierele salvate începând cu luna mai.

Google Chrome merge mai departe cu planurile de limitare a funcționalității extensiilor de blocare a reclamelor CITEȘTE ȘI Google Chrome merge mai departe cu planurile de limitare a funcționalității extensiilor de blocare a reclamelor

Google anunță acum că există, într-adevăr, o problemă, pe care o investighează, cu aplicația Google Drive pentru desktop, mai precis cu componenta de sincronizare a fișierelor.

Între timp, Google le recomandă utilizatorilor să nu încerce să facă modificări, să nu deconecteze contul, să dezinstaleze sau să mute aplicația.

viewscnt
Afla mai multe despre
google drive
fișiere
stocare cloud