Amazon va crea 2.000 de locuri de muncă în Franța în 2018, pentru a profita de creșterea economică

Amazon va crea 2.000 de locuri de muncă în Franța în 2018, pentru a profita de creșterea economică
scris 15 feb 2018

Amazon.com va crea în acest an 2.000 de locuri de muncă permanante în Franța, pentru a profita de creșterea economică, relatează Bloomberg.

Compania americană de comerț electronic a mai înființat 1.500 de posturi în Franța în 2017, iar în prezent are nevoie de mai mulți angajați în centrele de distribuție și de sortare. Alte locuri de muncă vor fi create la serviciile de livrare, scrie News.ro.

Prin această expansiune, numărul total al locurilor de muncă ale Amazon în Franța va totaliza peste 7.500 de posturi la sfârșitul anului 2018.

Ultimele date: UPC România se apropie de 1,35 milioane de clienți. Intrări de noi clienți prin achiziții în T4 2017. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere, telefonia crește CITEȘTE ȘI Ultimele date: UPC România se apropie de 1,35 milioane de clienți. Intrări de noi clienți prin achiziții în T4 2017. Televiziunea analogică continuă trendul de scădere, telefonia crește

“Contextul economic francez ne dă încredere și curaj să investim. Avem mai mulți clienți, deci afaceri mai mari, așa că avem nevoie să facem angajări. Credem că acest nivel al activităților este sustenabil, așa că angajăm cu contracte permanente”, a spus Frederic Duval, directorul Amazon France, într-un interviu.

Planurile Amazon sunt cel mai recent semnal că mult-așteptata redresare a economiei franceze începe să genereze locuri de muncă.

Duval a precizat că nu există absolut nicio legătură între înființarea locurilor de muncă și un acord convenit în această lună de companie cu fiscul francez.

”Problema respectivă a fost rezolvată și nu mai avem niciun litigiu cu statul în această chestiune”, a spus acesta.

Amazon a investit peste 2 miliarde de euro în Franța, începând din 2010.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
franta