Aplicația Pinterest a lansat o televiziune online pentru a stimula vânzările

Aplicația Pinterest a lansat o televiziune online pentru a stimula vânzările
scris 2 nov 2021

Pinterest vrea să transforme tot mai mulți utilizatori ai platformei în cumpărători, cu ajutorul Pinterest TV, ce reprezintă o serie de episoade live în care apar creatori de top, informează Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu Pinterest TV, creatorii pot prezenta și marca produsele pentru ca utilizatorii să le poată cumpăra de pe site-ul retailerului.

Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun CITEȘTE ȘI Construirea unui site web - trei pași pentru un start bun

Episoade vor fi difuzate în fiecare zi a săptămânii și vor fi înregistrate și disponibile pentru vizionare la cerere, scrie News.ro.

Începând cu 8 noiembrie, episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la 3 p.m. PT/ 6 p.m. ET, în SUA, pe versiunea iOS a aplicației Pinterest.

Pentru a viziona episoadele Pinterest TV, utilizatorul poate accesa iconița TV din colțul din stânga sus a aplicației.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

În capitolele transmise live, cei care le urmăresc pot interacționa cu gazdele și pot adresa întrebări prin chat, iar în fiecare vineri, printr-o sesiune live, produsele din branduri ca Patagonia, All Birds, Crown Affair, Melody Ehsani, Outdoor Voices și Mented vor putea fi cumpărate la prețuri speciale.

Creatorii Pinterest TV pot primi comisioane prin linkuri afiliate și pot face parteneriate cu branduri pentru conținut sponsorizat.

Potrivit firmei de cercetare eMarketer, numărul de cumpărători americani pe Pinterest a crescut cu 30,5% în 2020, la 12 milioane. Până la finalul lui 2021, va fi înregistrată o altă creștere de 16,4%, adică până la un total de 13,9 milioane.

Pinterest lansează și un studio virtual unde producătorii lucrează direct cu fiecare creator pentru a dezvolta un conținut unic.

viewscnt
Afla mai multe despre
pinterest
televiziune online