Aplicația Truth Social a fostului președinte al SUA Donald Trump se va lansa pe un browser web

Aplicația Truth Social a fostului președinte al SUA Donald Trump se va lansa pe un browser web
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 mai 2022

Aplicația Truth Social a fostului președinte american Donald Trump se va lansa pe un browser web la sfârșitul lunii mai, a declarat luni directorul general al acesteia, Devin Nunes, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-o postare pe platformă, Nunes a mai spus că Truth Social nu a fost încă aprobată pentru lansare în magazinul Google Play pentru dispozitive Android, scrie News.ro.

Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group, despre faptul că românii au luat cu asalt piața imobiliară din Dubai: Nu este acel „El Dorado” pe care îl crede toată lumea CITEȘTE ȘI Florin Poștoacă, Sales Manager Nordis Group, despre faptul că românii au luat cu asalt piața imobiliară din Dubai: Nu este acel „El Dorado” pe care îl crede toată lumea

”La sfârșitul lunii mai vom lansa PWA (Web Browser), care va permite accesul de pe orice dispozitiv. După aceea vom lansa o aplicație Android... în așteptarea aprobării de la Google!”, a scris Nunes.

Disponibilitatea în magazinele Google Play și Apple App este cheia pentru capacitatea aplicației de a se extinde.

Compania-mamă a Truth Social, Trump Media & Technology Group (TMTG), s-a lansat cu misiunea de a înfrunta Big Tech, după ce Trump a fost dat de pe Twitter, Facebook și YouTube pentru că ar fi incitat sau glorificat violența, în timpul unui miting de pe 6 ianuarie, care a dus la atacul violent împotriva Capitoliului SUA.

Cu toate acestea, afacerea de social media este limitată de dependența sa de Google și Apple, deținute de grupul Alphabet, care operează magazine de aplicații care domină piața smartphone-urilor.

Truth Social s-a lansat în Apple App Store pe 21 februarie și a fost pentru o vreme cea mai descărcată aplicație gratuită de acolo. Luni a fost numărul doi pe acea listă.

Trump a început să posteze pe site joi seara târziu, pentru prima dată de când a postat un ”adevăr” – așa cum sunt numite postările – pe 14 februarie.

TMTG intenționează să devină companiue publică printr-o fuziune cu firma de Digital World Acquisition Corp (DWAC). Acordul este evaluat de Comisia pentru  Bursă și Valori Mobiliare (SEC) și va fi finalizată probabil peste câteva luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
truth social
donald trump