Aplicațiile de iPhone și iPad vor fi disponibile direct în magazinul de conținut pentru casca Vision Pro

Aplicațiile de iPhone și iPad vor fi disponibile direct în magazinul de conținut pentru casca Vision Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 sep 2023

Pentru a pune la dispoziția utilizatorilor un număr cât mai mare de aplicații încă din prima zi de disponibilitate, Apple va porta automat aplicațiile de iPad și iPhone în magazinul de conținut dedicat căștii Vision Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a anunțat că aplicațiile pentru smartphone-urile și tabletele sale vor fi disponibile în mod implicit în magazinul de aplicații pentru casca Vision Pro, confirmând informațiile vehiculate anterior.

Compania americană a avut grijă ca majoritatea aplicațiilor disponibile în ecosistemul său să fie compatibile cu Vision Pro, pentru ca dezvoltatorii să nu mai trebuiască să lucreze pentru portarea acestora.

Apple repară două găuri de securitate exploatate de Pegasus CITEȘTE ȘI Apple repară două găuri de securitate exploatate de Pegasus

Dezvoltatorii au și opțiunea creării aplicațiilor native pentru Vision Pro, pe baza kitului de dezvoltare pus la dispoziție de Apple, însă, asta înseamnă mai multe resurse dedicate și cheltuieli.

Prin publicarea în mod implicit a aplicațiilor de iPhone și iPad în magazinul de conținut pentru Vision Pro, dezvoltatorii sunt scutiți și de acest efort, putând să obțină venituri suplimentare.

Apple, de cealaltă parte, se asigură că ecosistemul de aplicații pentru casca sa va fi unul bogat încă din prima zi, chiar dacă aplicațiile de iPhone și iPad nu vor oferi aceeași experiență virtuală precum aplicațiile native.

Casca Vision Pro va fi lansată la începutul anului viitor și va costa 3.500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
aplicații
iphone
ipad
vision pro