Aplicațiile și serviciile Apple pot fi plătite și prin PayPal

Aplicațiile și serviciile Apple pot fi plătite și prin PayPal
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 13 iul 2017

Posesorii de dispozitive Apple din 12 țări pot plăti aplicațiile, muzica și filmele descărcate din App Store, Apple Music, iTunes și iBooks folosind contul de PayPal, cele două companii încheiind un parteneriat în acest sens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit acordului, din această săptămână, utilizatorii de iPhone, iPad, iPod Touch și Mac pot achita cumpărăturile și prin intermediul PayPal. Noua modalitate de plată este disponibilă pentru aplicații, muzică, filme, seriale TV, cărți, precum și pentru abonamentele la Apple Music și iCloud storage.

Momentan, opțiunea este disponibilă doar în 12 state: SUA, Marea Britanie, Canada, Mexic, Australia, Austria, Franța, Germania, Israel, Italia, Olanda și Spania.

Germanul care a fondat furnizorul român de soluții VPN CyberGhost: Uitați de Silicon Valley, România este o destinație mai bună pentru startup-uri! Prietenii l-au considerat “nebun” venind în România CITEȘTE ȘI Germanul care a fondat furnizorul român de soluții VPN CyberGhost: Uitați de Silicon Valley, România este o destinație mai bună pentru startup-uri! Prietenii l-au considerat “nebun” venind în România

În urma anunțului privind parteneriatul dintre cele două companii, acțiunile PayPal au închis ieri la prețul record de 56,55 dolari/unitate, după ce pe parcursul sesiunii de tranzacționare au atins un maxim intraday de 57,44 dolari/unitate. 

Aplicațiile și serviciile Apple pot fi plătite și prin PayPal

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
paypal
optiune plata
parteneriat
app store
ibooks