App Store afișează mai multe reclame

App Store afișează mai multe reclame
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 oct 2022

Magazinul oficial de aplicații pentru dispozitivele Apple va afișa în curând mai multe reclame, compania americană operând o nouă creștere a numărului acestora.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple crește, din nou, numărul de reclame pe care le afișează în App Store, după ce și-a fixat ca obiectiv sporirea semnificativă a veniturilor generate de reclame. Creșterea numărului de reclame intră în vigoare din 25 octombrie.

Vor fi integrate două noi categorii de reclame. Una va fi vizibilă chiar în secțiunea Today, în vreme ce a doua va apărea în listele individuale de aplicații, precum lista „You might also like”.

Aplicarea de către Facebook, Twitter sau Google a noii legislații din Turcia care impune eliminarea ”dezinformațiilor” - improbabilă CITEȘTE ȘI Aplicarea de către Facebook, Twitter sau Google a noii legislații din Turcia care impune eliminarea ”dezinformațiilor” - improbabilă

Noile reclame vor fi vizibil în toate țările, mai puțin în China.

Acestea vor avea un format aparte, cu un fundal albastru și o pictogramă specifică, pentru a fi ușor deosebire de aplicațiile care apar în liste și secțiuni în mod organic.

Dintre cele două noi categorii de reclame, cea care apare în secțiunea Today are o semnificație aparte, arătând dorința clară gigantului american de a-și crește veniturile din reclame.

Today este prima pagină afișată la încărcarea aplicației App Store, iar reclamele afișate aici vor avea cea mai bună vizibilitate și, probabil, cele mai mari prețuri.

Conform Bloomberg, Apple vrea să-și tripleze veniturile din reclame în următorii ani și să genezere astfel peste 10 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
app store
reclame