Apple a început să vândă iPhone X recondiționat

Apple a început să vândă iPhone X recondiționat
scris 5 feb 2019

Pentru prima oară de când a fost lansat, iPhone X poate fi cumpărat recondiționat direct de la producătorul său.

La aproape un an și cinci luni de când a fost prezentat oficial, iPhone X poate fi din nou cumpărat de pe site-ul oficial Apple, de data aceasta în format recondiționat și mai ieftin decât originalul și actualul model din serie.

Sunt disponibile două versiuni recondiționate de iPhone X, de 64 GB și de 256 GB spațiu de stocare. Prima dintre acestea costă 769 de dolari, iar cea de-a doua poate fi cumpărată pentru 899 de dolari.

În acest format, iPhone X devine cea mai ieftină versiune de smartphone cu ecran OLED și cameră foto duală din portofoliul Apple.

Bilanțul cu amenzi al ANCOM - companii telecom găsite cu nereguli, sancțiuni de peste 2,4 milioane lei CITEȘTE ȘI Bilanțul cu amenzi al ANCOM - companii telecom găsite cu nereguli, sancțiuni de peste 2,4 milioane lei

Reducerea este una consistentă. Față de modelul original iPhone X și de cel actual iPhone XS, cazuri în care prețul pentru un telefon cu 64 GB este de 999 de dolari, reducerea este de 230 de dolari.

Modelele recondiționate sunt obținute ca urmare a returnării și reparării telefoanelor cumpărate de utilizatori, fiind refăcute “ca noi” de către producător tocmai pentru a putea fi vândute din nou.

Apple a reînceput să vând în luna ianuarie un alt model vechi de iPhone, versiunea SE. Aceasta este disponibilă pentru 249 de dolari (32 GB) respectiv 299 de dolari (128 GB).

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone