Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari

Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari
scris 20 ian 2019

Apple a reînceput să vândă pe site-ul oficial modelul iPhone SE, un smartphone lansat inițial în 2016.

iPhone SE, un smartphone atipic pentru tendințele actuale, poate fi cumpărat din nou de pe site-ul oficial Apple. Acesta este listat în secțiunea lichidărilor de stocuri și beneficiază de o reducere semnificativă.

Versiunea de 32 GB costă 250 de dolari, beneficiind de o reducere de 100 de dolari de la prețul inițial de 350 de dolari.

Cea de-a doua variantă, cu 128 GB spațiu de stocare, are un preț redus cu 150 de dolari față de cel inițial. Acesta poate fi cumpărat cu 300 de dolari, în loc de 450 de dolari cât costa inițial.

Programul \ CITEȘTE ȘI Programul "Rabla" pentru electrocasnice ar putea include anul acesta și televizoare

Ambele versiuni sunt disponibile în patru culori: “argintiu spațial”, “aur roz”, auriu și argintiu.

iPhone SE este un smartphone cu ecran de 4 inch, pe care Apple l-a lansat în martie 2016 pentru a targeta segmentul de utilizatori nemulțumiți de telefoanele cu ecrane din ce în ce mai mari.

Acesta a fost scos de la vânzare în septembrie 2018, după lansarea cele mai noi generații de iPhone-uri, pentru ca acum să fie vândut din nou oficial.

Modelul rescos la vânzare de Apple are componentele originale (chipset A9, 2 GB RAM), dar este actualizat la cea mai recentă versiune de iOS.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone