Apple actualizează iOS, iPadOS, macOS, watchOS și tvOS

Apple actualizează iOS, iPadOS, macOS, watchOS și tvOS
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 21 iul 2022

Cu aproximativ două luni înainte să apară iOS 16, Apple lansează un update de mentenanță, care ar putea fi și ultimul din seria 15 a sistemului de operare pentru iPhone.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

iOS, iPadOS, macOS, watchOS și tvOS primesc câte un update de mentenanță, menit în primul rând să rezolve unele bug-uri și să repare probleme de securitate.

În cazul iOS și iPadOS, update-ul 15.6 include ca singură noutate funcțiile de control a redării transmisiunilor sportive directe din aplicația Apple TV - întreruperea, derularea și repornirea transmisiunilor.

Apple plătește 50 de milioane de dolari pentru a scăpa de un proces CITEȘTE ȘI Apple plătește 50 de milioane de dolari pentru a scăpa de un proces

În rest, sunt rezolvare mai multe bug-uri din aplicațiile Mail, Safari și Settings.

Update-ul 12.5 de macOS actualizează aplicația Apple TV și repară o serie de bug-uri din Safari. În cazul watchOS 8.7 și tvOS 15.6 sunt doar optimizări de performanță și stabilitate alături de update-uri de securitate despre care nu sunt oferite detalii.

Acesta ar putea fi ultimul update pe care cele cinci sisteme de operare Apple îl vor primi înainte să apară noile versiuni. iOS 16 și noile update-uri pentru sistemele de operare ale produselor Apple sunt așteptate a fi lansate în septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
ipados
macos
watchos
tvos