Apple ar putea dota toate modelele seriei iPhone 16 cu Action Button

Apple ar putea dota toate modelele seriei iPhone 16 cu Action Button
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 ian 2024

Principală noutate hardware a modelelor Pro din seria iPhone 15, Action Button, va fi extinsă anul acesta la nivelul întregii serii iPhone 16.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va monta așa-numitul Action Button pe toate modelele din seria iPhone 16 și va extinde și îmbunătăți funcționalitatea acestuia, susțin sursele celor de la MacRumors.

Compania va trece de la un buton mecanic la unul capacitiv, care va funcționa într-un mod similar vechiului Touch ID, care realiza autentificarea prin intermediul amprentei.

Telegram îmbunătățește apelurile audio și video CITEȘTE ȘI Telegram îmbunătățește apelurile audio și video

Noul buton va fi dotat cu un senzor de presiune, care va depista nivelul de apăsare și va răspunde în consecință la comenzi.

Implementarea Action Button pe toate modelele seriei iPhone 16 nu ar trebui să reprezinte o mare surpriză, Și în anii trecuți, Apple a adus anumite funcții mai întâi pe modelele Pro, pentru ca, apoi, să le adauge și pe celelalte smartphone-uri.

În acest caz, însă, se pare că Apple va adăuga Action Button inclusiv pentru a patra versiunea a modelului iPhone SE, care ar urma a fi lansat în 2025.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
action button