Apple ar putea lansa al doilea iPhone SE în luna mai

Apple ar putea lansa al doilea iPhone SE în luna mai
scris 23 apr 2018

Al doilea model al celui mai ieftin și mai mic smartphone vândut de Apple ar putea fi lansat luna următoare.

Deși numele viitorului smartphone ar putea sau nu să fie iPhone SE 2, conform producătorilor de carcase, Apple pregătește lansarea oficială a acestuia pentru luna mai.

iPhone SE este smartphone-ul de 4 inch lansat inițial de Apple în martie 2016. Ca și MacBook Air, smartphone-ul cu cel mai mic ecran din portofoliul producătorului american nu este actualizat în fiecare an.

iPhone SE 2 ar urma să arate aproximativ identic cu primul model, schimbările importante fiind la interior. Astfel, Apple se pare că va folosi un chipset A10 Fusion, pentru a oferi un spor de performanță comparativ cu A9 de la primul iPhone SE.

Flickr a fost cumpărată de SmugMug, care promite să revitalizeze platforma online CITEȘTE ȘI Flickr a fost cumpărată de SmugMug, care promite să revitalizeze platforma online

Noul model nu va beneficia de sistemul de recunoaștere facială de pe iPhone X, ci va folosi în continuare tehnologia Touch ID integrată în butonul Home. În schimb, se pare că Apple va renunța la ieșirea audio de 3,5 mm.

Un mare semn de întrebare există în dreptul încărcării wireless, care ar putea sau nu să fie integrată. Pentru aceasta, Apple ar trebui să aleagă un spate de sticlă în cazul noului smartphone.

iPhone SE este cel mai ieftin smartphone din portofoliul Apple, comercializându-se în România undeva în jurul a 2.000 de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone
smartphone