Apple ar putea lansa împreună cu Foxconn o ofertă de preluare a diviziei de cipuri a Toshiba

Apple ar putea lansa împreună cu Foxconn o ofertă de preluare a diviziei de cipuri a Toshiba
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2017

Apple analizează dacă să lanseze împreună cu Foxconn o ofertă de preluare a diviziei de cipuri a Toshiba, a relatat publicația japoneză NHK, transmite MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit NHK, Apple ar putea investi mai multe miliarde de dolari și ar dori o participație de 20% la divizia de cipuri a Toshiba, scrie News.ro.

Foxconn ar putea prelua 30% din divizia respectivă, în timp ce Toshiba ar păstra la rândul ei o participație.

Ministrul Muncii a postat pe Facebook o prezentare detaliată a impozitului pe venitul global pe gospodărie. Ce urmărește guvernul? CITEȘTE ȘI Ministrul Muncii a postat pe Facebook o prezentare detaliată a impozitului pe venitul global pe gospodărie. Ce urmărește guvernul?

Toshiba încearcă să vândă divizia de cipuri pentru atrage fonduri, după costurile uriașe provocate de producătorul american de reactoare nucleare Westinghouse, care luna trecută a solicitat intrarea în faliment.

Informația referitoare la interesul Apple a temperat un declin de până la 8,1% al acțiunilor Toshiba, în prima parte a tranzacțiilor de vineri, la 2,8%, potrivit Dow Jones.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
foxconn
toshiba