Apple organizează un eveniment de presă, când ar putea fi anunțat serviciul de streaming video

Apple organizează un eveniment de presă, când ar putea fi anunțat serviciul de streaming video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 mar 2019

Mult mediatizatul serviciu de streaming video Apple ar putea fi anunțat oficial în cadrul unui eveniment anunțat de compania americană pentru 25 martie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple a trimis invitații presei pentru un eveniment pe care-l va organiza pe 25 martie în sala Steve Jobs a noului său sediu. Invitațiile conțin sloganul “It’s show time”.

Sloganul pare să confirme zvonurile anterioare, care susțineau că Apple își va lansa propriul serviciu de streaming video pe 25 martie, acesta fiind cel mai probabil subiectul principal al evenimentului.

Informațiile neoficiale de până acum vorbesc de un serviciu de streaming video care ar putea concura cu Netflix, dar ar urma să fie mai mult de atât. În afara conținutului original, serviciul celor de la Apple ar intermedia accesul utilizatorilor și la alte servicii de streaming, precum cele deținute de Showtime, Starz sau Viacom.

Nvidia învinge Intel și Microsoft și cumpără Mellanox pentru 7 miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție a producătorului american de plăci video CITEȘTE ȘI Nvidia învinge Intel și Microsoft și cumpără Mellanox pentru 7 miliarde de dolari. Cea mai mare achiziție a producătorului american de plăci video

Aceste servicii ar urma să fie disponibile sub forma unor addon-uri, pe care utilizatorii le pot sau nu activa respectiv plăti. Oricum, ideea celor de la Apple este strângerea sub același acoperiș (sau aplicație) a câtor mai multe servicii de streaming video.

Apple ar urma să oprească 30% din veniturile generate de utilizatorii care se abonează la aceste servicii în cadrul aplicației sale. Este același procent pe care Apple îl percepe pentru aplicațiile și jocurile disponibile în App Store.

O altă informați care va fi confirmată sau infirmată pe 25 martie este aceea că utilizatorii dispozitivelor Apple ar urma să aibă acces gratuit la conținutul original - ceea ce pare puțin cam prea generos pentru Apple.

În cadrul aceluiași eveniment, în care se pare că locul tradițional al tabletelor va fi luat de servicii, Apple ar putea să anunțe și un nou serviciu premium de știri și reviste, disponibil pe bază de abonament.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
video
streaming
eveniment