Apple organizează un eveniment online pe 15 septembrie, la care va prezenta noi produse, dar iPhone-urile ar putea veni mai târziu

Apple organizează un eveniment online pe 15 septembrie, la care va prezenta noi produse, dar iPhone-urile ar putea veni mai târziu
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 sep 2020

Apple organizează un eveniment online pe 15 septembrie, la care va prezenta noi produse, dar iPhone-urile ar putea veni mai târziu, relatează CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Apple își prezintă de obicei noile iPhone-uri în timpul unui eveniment organizat la sediul central din Cupertino, California, în septembrie, dar anul acesta acest lucru s-ar putea întâmpla mai târziu, deoarece Apple a sugerat deja la prezentarea rezultatelor financiare trimestriale că iPhone-urile vor întârzia câteva săptămâni, scrie News.ro.

Lipsa concurenței pe piața de infrastructură de comunicații va scădea atractivitatea României pentru investițiile viitoarei ere digitale CITEȘTE ȘI Lipsa concurenței pe piața de infrastructură de comunicații va scădea atractivitatea României pentru investițiile viitoarei ere digitale

În timpul evenimentului, este posibil ca Apple să prezinte Apple Watch Serie 6, o versiune actualizată a iPad Air și alte produse.

Apple nu a furnizat detalii suplimentare, dar probabil va transmite evenimentul online, așa cum se întâmplă de obicei.

Pe invitația pe care Apple a trimis-o pentru anunțarea evenimentului scrie ”Time Flies”, sugerând că va fi prezentat Apple Watch Serie 6.

Analiștii se așteaptă ca Apple să anunțe Apple Watch Serie 6. Cel mai recent software watchOS 7 susține urmărirea somnului și va fi disponibil pentru ceasurile Apple actuale, dar sunt așteptate și alte funcții. Zvonurile au sugerat că ceasul va măsura și saturația oxigenului în sânge. Anul trecut, Apple a scăzut prețul modelului Serie 3 și a făcut ca versiunea de bază a Apple Watch să fie mai accesibilă.

Apple ar putea face același lucru anul acesta, scăzând costul modelului Serie 5 și introducându-l ca o opțiune mai accesibilă față de noul Apple Watch Serie 6.

Apple ar urma să prezinte în această toamnă și un nou iPad Air care seamănă mai mult cu un iPad Pro, cu un ecran edge to edge. Dar este posibil ca Apple să păstreze acest dispozitiv pentru un eveniment din octombrie, așa cum a făcut în 2018, când a anunțat iPad-uri și MacBook-uri noi.

Bloomberg a relatat în august că Apple se pregătește, de asemenea, să lanseze un pachet de servicii, numit în prezent ”Apple One”. Pachetul premium va include Apple Music și Apple TV +, dar oamenii vor putea comanda și în alte servicii, cum ar fi serviciul de jocuri Apple Arcade și Apple News +, care oferă acces la mai multe publicații de știri. Apple ar putea introduce, de asemenea, noi servicii de streaming pentru antrenament, ca un alt pachet de abonamente, potrivit Bloomberg.

Apple urmează probabil să anunțe patru noi iPhone-uri în acest an - două modele ”obișnuite” de iPhone 12 și două modele de iPhone 12 Pro, cu designuri noi care includ margini mai ascuțite în jurul colțurilor. Acestea ar putea veni la câteva săptămâni după acest eveniment. Pentru referință, noul design va fi similar cu iPhone 4 din 2010, potrivit analistului TF International Securities, Ming-Chi Kuo, un analist Apple important. Dimensiunile ecranului includ un model de 5,4 inci, două cu ecrane de 6,1 inci și un model mare cu un ecran de 6,7 inci, potrivit lui Kuo, care a mai spus că Apple nu va include căști sau încărcător în cutie.

Bloomberg a scris în aprilie că modelele iPhone 12 Pro vor avea trei camere și un nou senzor lidar 3D care ajută la aplicațiile de realitate augmentată. Acest senzor a fost lansat pentru prima dată la ultimele modele iPad Pro, la începutul acestui an.

Kuo a spus că noile modele de iPhone vor fi compatibile cu rețelele de nouă generație 5G, deși încă nu este clar care modele vor suporta și cea mai rapidă, dar limitată gamă, mmWave 5G.

Acțiunile Apple au crescut în acest an și au atins o valoare de piață de 2.000 de miliarde de dolari, devenind prima companie americană care ajuns la acest nivel, pe 19 august. Dar acțiunile Apple au scăzut săptămâna trecută și au avut joi cea mai proastă zi după 20 martie, cu un declin de  8%. Scăderea a avut loc în contextul pierderilor generalizate la nivelul sectorului de  tehnologie sectorului tehnologic are a închis în declin cu 5,8% în aceeași zi. Acțiunile Apple au scăzut marți cu până la 4,3%, în același context negativ.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone