Apple Pay Later întâmpină probleme în procesul de dezvoltare

Apple Pay Later întâmpină probleme în procesul de dezvoltare
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 oct 2022

Pentru că producătorul american întâmpină provocări neprevăzute în procesul de dezvoltare, serviciul Apple Pay Later va fi lansat… mai târziu decât era anunțat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În iunie, la WWDC, Apple anunța un nou serviciu financiar din tip „pay later”, numit chiar Apple Pay Later. Acesta trebuia să facă parte din iOS 16.

iOS 16, însă, a fost lansat fără Pay Later, iar compania americană nu a mai oferit niciun update în legătură cu acest serviciu. Dintre toate funcțiile care nu au fost lansate cu iOS 16, Apple Pay Later este singurul care nu include o estimare privind lansarea.

Google vrea să dubleze vânzările de smartphone-uri CITEȘTE ȘI Google vrea să dubleze vânzările de smartphone-uri

Din cele spuse de sursele Bloomberg, se pare că Apple întâmpină unele provocări în procesul de dezvoltare tehnică a serviciului, dar nu se știe concret care sunt aceste provocări.

Aceleași surse susțin că nici Apple nu știe în acest moment exact când va rezolva problemele, însă, se estimează că lansarea ar putea avea loc tocmai anul viitor, undeva în primăvară.

Apple Pay Later va facilita plăți în patru rate, fără dobândă și, spre deosebire de serviciile financiar lansate anterior de Apple, vor fi operate de o filială a companiei. Până acum, Apple colabora în acest sens cu Goldman Sachs.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
pay later