Apple pregătește două noi iPad-uri pentru primăvară

Apple pregătește două noi iPad-uri pentru primăvară
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 7 dec 2023

În primăvara anului viitor, Apple este așteptată să lanseze două noi tablete iPad Air și iPad Pro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Un nou model de iPad Air ar urma să vină cu un ecran de 12,9 inch, cu 2 inch mai mare decât ecranul actualelor modele ale seriei, susțin surse citate de Bloomberg.

Simultan, Apple va lansa un nou model iPad Pro, care va aduce prima schimbare majoră de design a seriei din 2018, când a fost lansată.

Apple trece din nou de pragul de 3.000 de miliarde capitalizare de piață CITEȘTE ȘI Apple trece din nou de pragul de 3.000 de miliarde capitalizare de piață

Printre modificările făcute de compania americană în cazul viitorului iPad Pro se numără trecea la un ecran OLED. Tot atunci, va fi lansată o nou versiune a stylus-ului Apple Pencil.

Odată cu noile iPad-uri, Apple ar urma să lanseze și un nou laptop MacBook Air, dotat cu cipul M3, implementat deja pe MacBook Pro și iMac.

Tot undeva în primăvară, Apple este așteptată să lanseze casca Vision Pro, după prezentarea făcută în urmă cu mai multe luni.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ipad
macbook air