iPhone 13 și 14 vor putea fi încărcate wireless mai rapid

iPhone 13 și 14 vor putea fi încărcate wireless mai rapid
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 dec 2023

iOS 17.2 va permite smartphone-urilor iPhone 13 și 14 să se încarce wireless prin intermediul standardului Qi2, ceea ce va dubla viteza de încărcare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai nouă și, totodată, una din ultimele versiune de test pentru iOS 17.2 aduce suportul Qi2 pentru iPhone 13 și 14.

Prezentat la Mobile World Congress 2023, Qi2 este cea mai recentă versiune a celui mai răspândit standard de alimentare wireless și este deja disponibil pentru iPhone 15.

WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală CITEȘTE ȘI WhatsApp permite, în sfârșit, trimiterea imaginilor și filmărilor la calitatea originală

Activarea acestuia pentru iPhone 13 și 14 poate fi considerată o surpriză plăcută din partea Apple, care nu este mereu așa de generoasă cu utilizatorii modelelor mai vechi.

Qi2 va permite modelelor iPhone 13 și 14 să se încarce fără fire cu 15W, ceea ce reprezintă o viteză de două ori mai mare față de cei 7,5W la care erau limitate până acum.

În prezent, încărcarea wireless cu 15W la iPhone 13 și 14 este rezervată accesoriilor certificate MagSafe. Activarea suportului pentru Qi2 va facilita posesorilor celor două smartphone-uri accesul la accesorii mai ieftine care merg cu 15W.

Apple se pregătește să încheie testarea iOS 17.2, care este așteptat să fie lansat până la finele anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone 13
iphone 14
wireless