Apple pregătește mai multe noutăți pentru luna martie

Apple pregătește mai multe noutăți pentru luna martie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 5 feb 2022

În martie Apple va organiza un eveniment, unde va prezenta mai multe produse noi. Alături de acestea, tot în martie, sunt așteptate și o serie de noutăți software.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Apple va organiza un eveniment pe 8 martie, conform surselor Bloomberg. În cadrul acestuia sunt așteptate să fie prezentate noi versiuni de iPhone SE și iPad Air, ambele cu 5G.

Nu este pentru prima oară când apar informații despre iPhone SE 5G. Se bănuiește că acest model va păstra același design, bazat pe scheletul lui iPhone 8, pe care Apple îl tot refolosește de mai mulți ani.

Apple vrea 27% din plățile făcute cu sisteme terțe CITEȘTE ȘI Apple vrea 27% din plățile făcute cu sisteme terțe

Mai mult ca sigur că Apple va pune un chipset nou în acesta, probabil A15, care se găsește și în iPhone 13. Camera foto și spațiul de stocare ar putea primi și ele upgrade-uri.

În cazul noului iPad Air, noutățile s-ar putea să fie și mai puține. Deocamdată, pe lângă 5G, se vorbește doar de un chipset nou pentru această tabletă.

Dincolo de evenimentul de pe 8 martie, în aceeași lună Apple este așteptată să lanseze un nou Mac cu chipset propriu și iOS 15.4. Această versiune se remarca, în primul rând, prin faptul că FaceID va funcționa și cu masca pe față.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone se
ipad air
ios