Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în ianuarie

Apple și-ar putea lansa casca de realitate mixtă în ianuarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 iun 2022

Estimările analiștilor privind prima cască Apple de AR/VR devin mai precise, pe măsură ce și compania face progrese și se apropie de producția în masă.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

De la „undeva între finele lui 2022 și începutului lui 2023”, estimările privind lansarea primei căști Apple de realitate mixtă au devenit mai precise, analiștii având acum mai multe indicii pe baza cărora să facă aceste estimări.

Astfel, Ming-Chi Kuo crede că este posibil ca prezentarea oficială a produsului să aibă loc în luna ianuarie. Kuo mai spune că această cască a fost cel mai complicat produs pe care l-a creat vreodată Apple și că va contribui la creșterea rapidă a acestei piețe.

Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri CITEȘTE ȘI Samsung are un nou senzor foto de 200MP pentru smartphone-uri

Bloomberg, pe de altă parte, scrie că viitoarea cască de AR/VR va folosi cipul M2, a doua versiune a cipurilor dezvoltate intern de Apple, după renunțarea la serviciile Intel. Alături de acesta vor exista 16GB de memorie RAM.

Asta pare confirme informațiile vehiculate până acum, conform cărora prima cască Apple de realitate mixtă va fi suficient de puternică pentru a realiza singură toate sarcinile, fără a fi necesară conectarea la un laptop sau telefon.

Produsul se apropie de producerea în masă, după ce, în luna mai, acesta a fost testat și aprobat de consiliul director și, între timp, a fost înregistrată marca realityOS, care reprezintă numele sistemului de operare ce va sta la baza căștii.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
casca
vr
ar