Apple va repara gratuit căștile AirPods Pro în afara garanției

Apple va repara gratuit căștile AirPods Pro în afara garanției
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 nov 2020

Producătorul iPhone-ului a anunțat un program de reparații pentru căștile AirPods Pro care suferă de anumite defecte tehnice, reparații care vor fi făcute gratuit chiar dacă produsele au ieșit din garanție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mai mulți posesori de AirPods Pro s-au plâns în ultima vreme de anumite probleme legate de sistemul de estompare a zgomotului ambiental și de sunete care se aud din cauza acestuia și le strică experiența.

Ca urmare, Apple anunță demararea unui program de reparare sau înlocuire gratuită pentru cei care se lovesc de aceste probleme. Programul se va desfășura pe durata unui întreg an și va fi disponibil și în afara garanției normale.

Apple trebuie să plătească peste jumătate de miliard de dolari pentru încălcarea unor brevete CITEȘTE ȘI Apple trebuie să plătească peste jumătate de miliard de dolari pentru încălcarea unor brevete

Apple spune, ca de obicei în cazul defectelor de producție, că doar un mic procent din căștile vândute suferă de problemele care fac obiectul programului de reparații.

Pe de altă parte, tot Apple spune că sunt afectate căști produse înainte de octombrie 2020, ceea ce înseamnă că ar putea fi afectate căștile vândute în aproape un an de la lansare.

Pentru clienții noi, programul de reparații va fi disponibil vreme de doi ani, pentru a fi la același nivel cu cei care au un an de reparații gratuite pe lângă anul de garanție normală.

Căștile wireless au devenit un vector important de creștere pentru Apple, care nu le mai include alături de iPhone-uri, ci le vinde separat.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
airpods pro
reparatii