Austriacul Alexander Jenbar, numit director executiv Tehnologie & Informație al Telekom Romania Mobile Communications

Austriacul Alexander Jenbar, numit director executiv Tehnologie & Informație al Telekom Romania Mobile Communications
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 aug 2021

Grupul de companii Telekom Romania a anunțat joi numirea lui Alexander Jenbar în poziția de director executiv Tehnologie și Informație (CTIO) al Telekom Romania Mobile Communications, de la 15 august 2021

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În această funcție, Alexander Jenbar îi va raporta noului director general al Telekom Romania Mobile Communications, Dina Tsybulskaya.

Alexander Jenbar va răspunde de coordonarea tuturor activităților privind rețeaua, asigurând operarea eficientă și sprijinind furnizarea de servicii către clienți.

Comcast și ViacomCBS lansează un nou serviciu de videostreaming în Europa. România, pe lista celor 20 de țări vizate CITEȘTE ȘI Comcast și ViacomCBS lansează un nou serviciu de videostreaming în Europa. România, pe lista celor 20 de țări vizate

Jenbar are o experiență de 23 de ani, dintre care 15 ani au fost pe poziții de management în companii renumite de pe piața de telecomunicații, unde a îndeplinit roluri precum chief operations officer în cadrul TDC Net AS – TDC Group Denmark (2019-2021), responsabil de întreaga zonă de tehnologie, operațiuni clienți și calitatea rețelei, precum și rolul de director operațiuni și managing director Rețea în cadrul A1 Telekom Austria Group (între 2012 și 2019).

Alexander Jenbar este cetățean austriac, a studiat în Austria și Germania și deține diplome de master în economie, business și administrație publică.

viewscnt
Afla mai multe despre
alexander jenbar
telekom romania mobile communications