Bing Chat funcționează și în alte browsere mobile decât Microsoft Edge

Bing Chat funcționează și în alte browsere mobile decât Microsoft Edge
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 aug 2023

Microsoft continuă să deschidă accesul la chatbot-ul Bing, care, vreme de mai multe luni, a funcționat doar în browser-ul companiei, acesta putând fi acum accesat și din diverse alte browsere pentru smartphone-uri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansat în februarie, Bing Chat a putut fi accesat vreme de aproape jumătate de an doar prin intermediul browser-ului Edge, Microsoft considerând că interesul pentru acesta o va ajuta să atragă utilizatori pentru browser-ul integrat în Windows.

De la finele lunii trecute, Microsoft a început să dea semne de deschidere și să permită accesul, pe lângă Edge, din Google Chrome și Apple Safari.

Irakul a blocat aplicația de mesagerie Telegram CITEȘTE ȘI Irakul a blocat aplicația de mesagerie Telegram

Acum, compania face un nouă pas în direcția deschiderii accesului la chatbot-ul bazat modelul lingvistic dezvoltat de OpenAI și permite accesul la Bing Chat și prin intermediul altor browsere web mobile.

Deschiderea accesului, deși nu va mai ajuta la creșterea forțată a browser-ului Edge, va aduce, cel mai probabil, utilizatori noi chatbot-ului integrat în motorul de căutare Bing.

Conform companiei americane, Bing Chat a fost implicat până acum în peste un milion de conversații și a generat mai bine de 750 de imagini.

Următorul pas pentru chatbot-ul Microsoft este integrarea în Windows 11, care va avea loc spre finalul anului. Bing Chat va fi găzduit într-o bară laterală ce va fi integrată în sistemul de operare, pentru ca utilizatorii să-l poată accesa rapid.

viewscnt
Afla mai multe despre
bing chat
browsere mobile
microsoft
edge
chatbot