BNR alocă peste 2,2 milioane de lei pentru servicii de întreținere a sistemelor IT

BNR alocă peste 2,2 milioane de lei pentru servicii de întreținere a sistemelor IT
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2023

Banca Națională a României (BNR) alocă 2,21 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de mentenanță și suport pentru serverele HP, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 36 luni, potrivit anunțului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Obiectul contractului constă în furnizarea de servicii de suport și mentenanță pentru echipamentele HP din infrastructura informatică aparținând Băncii Naționale a României", se menționează în anunț.

Elon Musk: Inteligența artificială ar putea să desființeze toate locurile de muncă CITEȘTE ȘI Elon Musk: Inteligența artificială ar putea să desființeze toate locurile de muncă

Contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preț. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 12 decembrie 2023, ora 15:00, arată Agerpres.

Conform anunțului, ofertanții trebuie să facă dovada faptului că în ultimii trei ani au prestat servicii similare de suport tehnic pentru echipamente Hewlett Packard Enterprise, indiferent de configurație. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sistem it
bnr