Bose recheamă peste 1 milion de subwoofere

Bose recheamă peste 1 milion de subwoofere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 30 iun 2023

Producătorul de soluții audio Bose anunță rechemarea în service a peste 1 milion de subwoofere, din cauza riscului de incendiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

După ce a identificat 21 de cazuri la nivel global în care modulele de bass au produs scântei ori au început să se topească, inclusiv trei situații în care focul s-a întins, Bose a impus o rechemare în service a produselor afectate.

Sunt vizate, astfel, peste un 1 milion de subwoofere foarte vechi, livrate între ianuarie 1994 și aprilie 2007, care făceau parte din seriile de sisteme home theater Acoustimass, Lifestyle și Companion.

Primul smartphone pliabil OnePlus va avea un ecran de 7,8 inch CITEȘTE ȘI Primul smartphone pliabil OnePlus va avea un ecran de 7,8 inch

Produsele în discuție costau, la vreme respectivă, între 200 de dolari și 2.200 de dolari, numărându-se printre cele mai scumpe, dar și cele mai apreciate sisteme audio.

Vechimea sistemelor rechemate acum de Bose, dincolo de problema evidențiată, arată și cât de durabile au fost produsele companiei, dacă încă există oameni care le folosesc după aproape 30 de ani.

Compania spune că se oferă să repare produsele afectate și, în plus, promite o reducere de 40% la achiziția unui produs înlocuitor.

Bose nu este la prima rechemare. În 2012, compania a rechemat o serie de sisteme audio tot din cauza riscului de incendiu care apărea în momentul în care acestea erau conectate la prize cu voltaj mare.

viewscnt
Afla mai multe despre
bose
subwoofere
sisteme audio