Browser-ul Opera va integra ChatGPT

Browser-ul Opera va integra ChatGPT
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 feb 2023

OpenAI are un nou partener în firma chineză de servicii online Kunlun Tech, care va integra funcționalitatea ChatGPT în browser-ul Opera.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Microsoft nu este singura companie care se grăbește să integreze modelul lingvistic GPT în propriile produse. Acesta va putea fi accesat rapid și din browser-ul Opera.

Kunlun Tech a anunțat că va integra ChatGPT în Opera și că, în curând, acesta va fi parte componentă a browser-ului, însă, nu a oferit și alte detalii.

Browser-ul Edge va folosi tehnologia Adobe pentru deschiderea PDF-urilor CITEȘTE ȘI Browser-ul Edge va folosi tehnologia Adobe pentru deschiderea PDF-urilor

Cea mai probabilă abordare aici este integrarea chatbot-ului în bara laterală a browser-ului, acolo de unde utilizatorii îl pot accesa rapid sau îl pot avea deschis în permanență, pregătit să răspundă la eventualele întrebări.

Opera este un browser de top 5 la nivel global, având în medie undeva peste 300 de milioane de utilizatori pe lună. Acesta este listat la bursă, iar acțiunile sale acum crescut deja anul acesta cu 10%.

Kunlun Tech este doar una dintre numeroasele companii care se grăbesc fie să lucreze cu OpenAI, fie să-și construiască propriul chatbot, după popularitatea pe care a dobândit-o rapid ChatGPT.

Microsoft și Google lucrează de zor la integrarea în propriile produse a unor modele lingvistice, iar giganții chinezi Baidu și Alibaba au anunțat planuri similare.

viewscnt
Afla mai multe despre
opera
chatgpt
ai
chatbot
browser