Compania germană Hays Technology Solutions deschide un nou centru în România și lansează angajări

Compania germană Hays Technology Solutions deschide un nou centru în România și lansează angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2023

Compania germană Hays Technology Solutions, specializată în dezvoltarea de soluții tehnologice premium, va deschide un centru de dezvoltare și cercetare în Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul centru din Timișoara va ocupa o suprafață de 750 metri pătrați în ISHO Offices, etapa 3. Acesta este cel de-al doilea birou HTSR în România, după cel din București. 

Tranzacție - Incrys preia furnizorul de servicii IT Usource din Cluj CITEȘTE ȘI Tranzacție - Incrys preia furnizorul de servicii IT Usource din Cluj

“Hays Technology Solutions Romania-este numele unei călătorii care a început în anul 2021, ca parte a companiei germane Hays Technology Solutions Gmbh. După deschiderea sediului central din București, suntem entuziasmați să anunțăm că deschidem un centru de dezvoltare în Timișoara, al doilea centru Software R&D din România.

Pe parcursul acestui an, ne propunem să construim în Timișoara o echipă de peste 70 de specialiști. Timișoara este un centru regional atractiv, un hub de talente pentru domeniile cu specializare ridicată”, declară Alexandru Cicortas, Director General Hays Technology Solutions Romania. 

viewscnt
Afla mai multe despre
hays technology solutions
r&d