Casca Vision Pro va fi lansată cu un bogat conținut video

Casca Vision Pro va fi lansată cu un bogat conținut video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 17 ian 2024

Apple a detaliat conținutul pe care-l va face disponibil pentru utilizatorii care vor cumpăra casca Vision Pro, aceasta oferind acces la un mare număr de filme și seriale tridimensionale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Succesul viitoarei căști de „spațial computing” dezvoltate de Apple depinde, în parte, și de conținutul la care aceasta va facilita accesul, iar producătorul arată că este preocupat să ofere acces la mult conținut video.

Cu puțin timp înainte de lansarea acesteia pe piață, Apple a anunțat că, din primul moment, clienții vor avea acces la 150 de filme 3D, plus mai multe servicii de streaming și competiții sportive.

Apple va elimina pulsoximetria de pe ceasurile care au fost interzise în Statele Unite CITEȘTE ȘI Apple va elimina pulsoximetria de pe ceasurile care au fost interzise în Statele Unite

Printre acestea, vor fi disponibile pe noua cască Apple Disney+, ESPN, MLB, PGA Tour, Max, Discovery+, Amazon Prime Video, Paramount+, Peacock, Pluto TV, Tubi, Fubo, Crunchyroll, Red Bull TV, IMAX, TikTok și MUBI.

Mai multe filme, precum „Avatar: The Way of Water,” „Dune,” „Spider-Man: Into the Spider-Verse” și „The Super Mario Bros” vor putea fi văzute în 3D.

O altă formă de entertainment va fi reprezentată de Immersive Video - filmări 3D 8K la 180 de grade cu sunet spațial. În acest format vor fi disponibile o serie de documentare și concerte.

Precomenzile pentru casca Vision Pro vor începe pe 19 ianuarie, urmând ca aceasta să fie disponibilă din 2 februarie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
vr
ar