Căștile de VR Meta vor oferi conținut pentru adulți

Căștile de VR Meta vor oferi conținut pentru adulți
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 25 iul 2022

Meta a creat o categorie pentru conținutul dedicat persoanelor care au peste 18 ani, deschizând drumul aplicațiilor de realitate virtuală pentru adulți.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Dezvoltatorii aplicațiilor de VR dedicate căștilor vândute de Meta vor putea crea lumi virtuale exclusiv disponibile adulților. Acestea vor avea accesul restricționat și vor putea fi vizitate doar de cei care dovedesc că au peste 18 ani.

Până acum, acest tip de conținut era interzis pe platforma de realitate virtuală Horizon Worlds, a gigantului american. Acum, anumite aplicații pentru adulți vor fi acceptate și catalogate prin intermediul unei etichete speciale.

Netflix direcționează utilizatorii de iPhone către o pagină externă pentru abonare CITEȘTE ȘI Netflix direcționează utilizatorii de iPhone către o pagină externă pentru abonare

Conform noilor politici Meta, este acceptat conținutul sexual sugestiv și bunurile sau activitățile reglementate de lege, unde se face referire la droguri ușoare, alcool și violentă.

Există și unele excepții. De exemplu, deși este acceptat conținutul sexual sugestiv și nuditatea „aproape completă”, nu este permis conținutul explicit, precum pornografia.

O excepție similară a fost adoptată și în cazul violenței. Deși violența nu mai contravine politicilor platformei de VR, nu este acceptat conținutul cu acțiuni șocante și mult sânge.

Noile politici aplicate de meta conținutului pentru adulți nu folosesc, însă, cele mai elocvente sintagme. Există loc de interpretări, ceea ce va da dezvoltatorilor ocazia să testeze până unde pot merge cu acest tip de conținut.

viewscnt
Afla mai multe despre
realitate virtuala vr
meta
casti