Cătălin Păunescu, fondator si CEO al Star Storage, preia acțiunile de la Emerging Europe Accession Fund, devenind acționar unic

Cătălin Păunescu, fondator si CEO al Star Storage, preia acțiunile de la Emerging Europe Accession Fund, devenind acționar unic

Cătălin Păunescu, fondator si CEO al Star Storage

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 apr 2023

Cătălin Păunescu, fondator si CEO al companiei, a ajuns la un acord definitiv cu Emerging Europe Accession Fund (EEAF), acționarul majoritar al Star Storage, pentru a prelua integral acțiunile deținute de EEAF, devenind astfel acționar unic al Star Storage. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conpania anunță o creștere cu 19% a veniturilor în 2022, față de exercițiul financiar anterior, de la 8 milioane euro la 9,6 milioane de euro. Totodată, compania a înregistrat in anul 2022 un profit net de 650.000 euro.

Piața PC-urilor scade dramatic CITEȘTE ȘI Piața PC-urilor scade dramatic

“După o perioadă dificilă în care, din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, am fost nevoiți să amânăm planurile de extindere internațională, ceea ce a avut un impact direct asupra rezultatelor companiei, am intrat în 2023 foarte încrezători. Rezultatele financiare înregistrate anul trecut au fost remarcabile având în vedere perioada deosebit de dificilă, în a doua jumătate a anului observându-se o dinamică îmbunătățită a segmentului internațional, cu impact direct în reluarea creșterii și îmbunătățirea profitabilității”, spune a declarat Cătălin Păunescu.

În anul 2023, Star Storage se va concentra pe creștere, cu un accent deosebit pe extinderea pe piețele internaționale și creșterea prin parteneriate. Compania își propune ca, până la sfârșitul anului 2023, contribuția segmentului internațional să depășească 25% din cifra de afaceri, venituri asociate în special vânzărilor de platforme software proprii ale companiei cum este SEAL - o platforma software de ultimă generație, cu o arhitectură bazată pe metadate și inteligență artificială (AI) și o abordare de tip low-code, o soluție pentru asigurarea eficienței, conformității și automatizării conținutului nestructurat.

Star Storage a încheiat 2022, cu un total de 170 angajați. 

Înființată în anul 2000, cu un portofoliu de peste 500 de clienți pe 4 continente, Star Storage este un furnizor global de tehnologie care dezvoltă și livrează, folosind inteligența artificială și abordarea de tip low-code, soluții pentru digitalizarea și automatizarea proceselor, gestionarea conținutului nestructurat și asigurarea conformității cu reglementările legale pentru organizații private și publice.

viewscnt
Afla mai multe despre
cătălin păunescu
star storage