Cegeka România are un nou Country Director

Cegeka România are un nou Country Director

Ovidiu Pinghioiu

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2023

Cegeka, furnizor de soluții și servicii IT&C la nivel european, l-a numit pe Ovidiu Pinghioiu în poziția de Country Director. El preia această funcție de la Lucian Butnaru. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ovidiu Pinghioiu s-a alăturat echipei Cegeka România acum aproape 7 ani, ocupând diverse poziții de leadership în cadrul organizației, ultima poziție ocupată în organizație fiind de Director al diviziei Applications.

Lucian Butnaru a decis să părăsească Cegeka după 10 ani de mandat pentru a se concentra pe proiectele sale proprii din domeniul tehnologiei, fintech și imobiliare.

Elon Musk a încercat să oprească Google să achiziționeze DeepMind CITEȘTE ȘI Elon Musk a încercat să oprească Google să achiziționeze DeepMind

În ultimii 10 ani, pe piața locală, compania a mărit forța de muncă de la 130 la 880 de angajați. Cifra de afaceri a crescut de la 4 milioane de euro la peste 50 de milioane de euro.

La nivel global, Cegeka are peste 6.000 de angajați, cu sedii în Benelux, Germania, Austria, România, Moldova, Italia, Republica Cehă, Slovacia, Suedia și Grecia și o cifră de afaceri consolidată de 871 milioane de euro (în 2022).

Cegeka este o companie europeană deținută de o familie. A fost fondată în 1992 de André Knaepen, care este în prezent președintele consiliului de administrație. CEO-ul Stijn Bijnens conduce compania din sediul său din Hasselt, Belgia.

Cegeka este prezentă pe piața din România începând din 2012 și furnizează servicii de dezvoltare de aplicații end-to-end, extindere echipă IT, servicii cloud, infrastructură IT, date și servicii de automatizare, cum ar fi Inteligența Artificială/Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT și DevOps. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cegeka
ovidiu pinghioiu