Chatbot-ul Bing este disponibil în browser-ul Edge

Chatbot-ul Bing este disponibil în browser-ul Edge
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2023

Browser-ul Edge oferă acces la chatbot-ul Bing, care poate fi folosit pentru a găsi răspunsuri la întrebări, a realiza căutări online, a scrie și a rezuma articole, printre altele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Disponibil până acum doar în versiunea dev, chatbot-ul Bing poate fi acum folosit în versiunea finală a browser-ului Edge, unde are dedicată o bară laterală.

În cea mai nouă versiune a browser-ului Edge, bara laterală care facilitează accesul la chatbot-ul Bing poate fi deschisă apăsând noul buton Bing, plasat în colțul din dreapta sus al ferestrei.

Microsoft a disponibilizat o echipă de etică pentru AI CITEȘTE ȘI Microsoft a disponibilizat o echipă de etică pentru AI

Din bara laterală, utilizatorii pot pune întrebări chatbot-ului Bing, la fel cum se procedează cu ChatGPT. Întrebările și răspunsurile pot fi inclusiv în limba română, iar răspunsurile sunt însoțite de link-uri către surse.

Același chatbot poate fi pus să compună texte precum e-mail-uri, scrisori sau postări pe blog. De asemenea, acesta poate rezuma texte lungi, inclusiv articole web.

Unele din acțiunile botului pot fi legate de pagina web deschisă în browser. De exemplu, funcția de rezumare poate fi comandată în legătură cu pagina deschisă, fără a oferi bot-ului vreun link.

Noua facilitate este disponibilă pe Windows și Mac, oferind indicii despre felul în care Microsoft va implementa funcțiile de AI și în celelalte produse ale companiei, precum aplicațiile de birou.

viewscnt
Afla mai multe despre
chatbot
bing
browser
edge
microsoft