ChatGPT poate fi folosit fără cont

ChatGPT poate fi folosit fără cont
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 apr 2024

Versiunea gratuită de ChatGPT poate fi acum folosită fără a fi necesară înregistrarea unui cont.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

OpenAI anunță că, după ultima actualizare, versiunea gratuită a chatbot-ului ChatGPT poate fi folosit și fără cont de utilizator.

Utilizarea ChatGPT fără cont va veni, însă, cu o serie de limitări suplimentare privind conținutul care poate fi generat de chatbot.

Galaxy AI, implementat pe alte peste 100 de milioane de telefoane CITEȘTE ȘI Galaxy AI, implementat pe alte peste 100 de milioane de telefoane

Vor fi blocate solicitările legate de mai multe categorii de conținut, spune OpenAI, dar fără a numi categoriile unde folosirea ChatGPT fără cont va fi afectată.

Dintre produsele companiei, utilizarea fără cont se aplică doar pentru ChatGPT. Celelalte produse, precum generatorul de imagini DALL-E 3, sunt disponibile doar contracost și pe baza unui cont.

Măsura ar putea avea rolul de a crește și mai mult adopția ChatGPT, care, și așa, este unul dintre serviciile web cu cea mai rapidă creștere din toate timpurile.

ChatGPT este folosit săptămânal de peste 100 de milioane de utilizatori din 185 de țări, transmite OpenAI.

viewscnt
Afla mai multe despre
openai
chatgpt