Clubhouse se lansează pe Android

Clubhouse se lansează pe Android
scris 10 mai 2021

După mai mult de un an în care a fost disponibilă doar pe iPhone, platforma socială focusată pe Audio, Clubhouse, are, în sfârșit, aplicație de Android.

Clubhouse și-a lansat aplicația de Android, în versiune beta. Deocamdată, disponibilitatea acesteia este limitată doar la nivelul Statele Unite.

Oficialii companiei spun că vor să asculte feedback-ul utilizatorilor în următoarele câteva săptămâni, să adauge restul de facilități, care, deocamdată, lipsesc și să înceapă, apoi, să extindă disponibilitatea.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

După cele câteva săptămâni de testare, Clubhouse pentru Android va fi lansată în țările vorbitoare de limbă engleză.

Din acest moment, americanii vor putea folosi chatroom-urile din Clubhouse, iar utilizatorii din restul lumii pot apela la magazinul Google Play pentru a se înscrie pe lista de așteptare și a fi înștiințați când va deveni aplicația disponibilă în regiunea lor.

Chiar și cu lansarea pe Android, Clubhouse își păstrează sistemul de acces pe bază de invitație, nefiind, deocamdată, disponibilă tuturor. Clubhouse speră să poată accepta mai mulți utilizatori în vară, după ce infrastructura va fi îmbunătățită.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

După o lună februarie excepțională, când a atras 9,6 milioane de utilizatori noi, Clubhouse s-a confruntat cu o scădere drastică. În martie a atras doar 2,7 milioane de utilizatori noi, iar în marte s-a oprit la 922.000 de utilizatori noi.

viewscnt
Afla mai multe despre
clubhouse
android
audio